…companie româneasca ...
GTI General Trading SRL este o companie româneasca cu capital privat integral românesc, înfiintata cu scopul declarat de a oferi românilor produse de larg consum de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi. Compania are o echipa de oameni tineri, entuziasti si eficienti, cu o  experienta de piata din 1997.

…retail, dar si consumer…
Oferta noastra se adreseaza atât retelelor de magazine (hypermarket, supermarket, cash & carry) ; magazinelor particulare si firmelor de distributie cât si consumatorilor finali de tip HoReCa.

…marca româneasca, producatori mondiali…

În marea lor majoritate , articolele noastre sunt produse sub marca proprie OTI, de catre fabrici renumite la nivel mondial pentru prefesionalismul si calitatea executiei, iar la conceperea acestor articole am tinut cont de cerintele, exigentele, gusturile si pretentiile consumatorilor români

…produse, dar si servicii…
Mai mult, firma GTI General Trading are o politica puternic orientata spre client, oferindu-i produsele împreuna cu un pachet complet de servicii: politici flexibile si corecte de pret, garantarea calitatii, facilitati de plata, transport oriunde în tara , asistenta în marketing.


…sanss unics...pret-serviciu-calitate…
GTI General Trading propune si ofera, printr-un parteneriat pe termen lung, sansa de a intra intr-un proiect comercial unic in Romania. Cu GTI General Trading vei avea numai de câstigat: vei fi mai relaxat, mai sigur, îti vei diminua costurile si îti vei eficientiza munca, pentru ca noi oferim o gama completa de produse, într-un raport unic pret-serviciu-calitate.

…oriunde si oricand în România…