De cate ori nu am privit nedumeriti varietatea de saci menajeri de la magazin si nu am putut lua o decizie corecta fiind in necunostinta de cauza?

Atunci cand pleci la cumparaturi trebuie sa ai raspunsul la cateva intrebari:

  1. Ce tip de gunoi vreau sa debaraseze acest sac?

  2. Care ar fi greutatea suportata de sac?

  3. De cate bucati am nevoie intr-o luna, pana la urmatoarea achizitie?

Prin tip de gunoi se intelege componenta resturilor menajere pe care le voi transporta si depozita in cosul meu de gunoi pana paraseste casa. Daca vom arunca la cos sticle, cuie sau obiecte ascutite, cu potential mare de perforare a sacului de gunoi, atunci ne trebuie un sac rezistent, cu o elasticitate ridicata. Daca avem de-a face cu un gunoi de birou, de genul hartiilor si ambalajelor mici, nu este cazul sa folosim un sac gros si rezistent, cu un cost mai ridicat, intrucat este nejustificata cheltuiala. Cele 2 game de saci Oti sunt concepute si adaptate oricarui tip de nevoie: gama SOLID, de saci rezistenti, insa nu atat de elastici, si gama SOLID EXTRA o gama de saci grosi, extrem de rezistenti, elastici si rezistenti la perforare.

Cand vorbim de greutate pasim din nou intr-o zona greu de reperat. Cu siguranta nu sunt dese cazurile in care ne cantarim gunoiul. Tocmai de aceea, Oti s-a gandit sa ne indrume catre cosul de gunoi pe care-l avem, potrivit fiecarui sac de gunoi. Comunicarea de pe ambalaj este atat de clara, incat iti identifici cosul si realizezi ce fel de sac iti trebuie, implicit greutate a pe care o va suporta la incarcare.

In ceea ce priveste cantitatea sacilor pe rola, aici este vorba doar de optiunea personala. Sunt persoane care prefera rola de 30 de bucati, unul pentru fiecare zi a lunii, sunt altele care vor sa obtina un pret avantajos, duc gunoiul uneori si de doua ori pe zi si aleg rolele de 50 de bucati.

 

Acum ca ai aflat aceste informatii cu siguranta iti va fi mai usor data viitoare cand iti vei cumpara sacul de gunoi.

Cu Oti, treaba-i simpla!