1. Taxe de transport 
Asiguram transportul direct la punctul de lucru. Produsele comandate vor fi livrate prin reteaua FAN Courier. Taxa de livrare se calculeaza in functie de destinatie si de greutatea coletului si se afiseaza automat in cosul de cumparaturi inainte de a finaliza Comanda.
 
2. Termene de livrare
 
In conditii normale termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul magazinului online oti.ro se incadreaza intre 1 zi si 2 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii, in intervalul orar selectat de dumneavoastra in momentul lansarii comenzii.  In cazul in care exista exceptii de la aceasta regula, veti fi instiintat de indata prin intermediul unei convorbiri telefonice generate de operatorii nostri sau prin intermediul email-ului, asteptandu-se acceptul dumneavoastra corespunzator termenului de livrare.
 
Descopera Acoperirea FAN Courier aici.
 
 
 
DISCLAIMER: FAN Courier lucreaza dupa programe si organizari proprii, independente de cele ale vanzatorului si care nu sunt afectate de programul firmei. Eventualele intarzieri ce pot aparea in procesul de livrare tin strict de firmele de transport. Livrarea prin intermediul FAN Courier se realizeaza conform standardelor si procedeelor specific implementate si folosite de catre aceasta firma. Nu suntem raspunzatori de intarzierile sau erorile provocate din vina acestei firme. FAN Courier dispune de agentii in orice judet de pe teritoriul Romaniei, agentii prin care va trece fiecare expeditie din acea zona. Localitatile aflate la distante indepartate de agentia teritoriala pot avea intarzieri la livrare.
 
 
Metode de plata
Clientii oti.ro pot achita contravaloarea produselor achizitionate folosind urmatoarele metode de plata: plata online prin card bancar, plata in numerar sau ramburs la livrare si plata prin transfer bancar (ordin de plata).
 
1. Plata online prin card bancar
Clientii pot achita produsele comandate in momentul lansarii comenzii prin selectarea metodei de plata online prin card bancar. Platile online sunt procesate de LibraPay, fiind acceptate cardurile Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro. Datele cardului bancar nu vor fi stocate pe serverele oti.ro sau LibraPay. De asemenea, pentru a asigura securitatea tranzactiilor este folosit sistemul 3D Secure.
  
2. Plata in numerar la livrare
Clientii pot opta de asemenea pentru plata integrala in numerar in momentul livrarii produselor comandate. Contravaloarea totala a comenzii este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.
 
3. Plata prin transfer bancar (Ordin de Plata)
In momentul confirmarii telefonice a comenzii clientii pot solicita emiterea unei facturi proforme pentru achitarea contravalorii comenzii prin ordin de plata. Produsele comandate vor fi livrate dupa confirmarea platii.
Loading...
Theme Settings