1. Returnarea produselor

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 30 de zile de la data livrarii.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice/electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.


2. Rambursarea sumei achitate

oti.ro va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 zile de la data informarii OTI SALES & DISTRIBUTION SRL de catre Client asupra deciziei sale de retragere din contract. OTI SALES & DISTRIBUTION SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care OTI SALES & DISTRIBUTION SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).


3. Garantie
Daca nu se specifica altfel, produsele au garantie 30 zile.
In aceasta perioada vom asigura inlocuirea produsului sau restituirea banilor in termen de 14 zile de la notificarea clientului si verificarea defectului de fabricatie al produsului de catre Oti. Cheltuielile de transport in cazul unui produs neconform produs din vina Oti sunt suportate de acesta.

Pentru a beneficia de garantie, produsele trebuie sa fi fost folosite conform scopului pentru care au fost facute.

Loading...
Theme Settings